Om os

WEBSHOPPEN - LYNHURTIG LEVERING OG TÅRNHØJ SERVICE

Du finder hele vores sortiment online, og vi knokler for at få sendt dine varer afsted, allerhelst samme dag som du bestiller. Ligeledes ligger det os meget på sinde at give vores kunder nettets bedste service. Du kan altid få rådgivning om vores produkter, og du kan benytte dig af vores 100 dages fulde returret. Køber du gaver, pakker vi gerne ind i vores helt særlige gavepapir. Vores kunder skal have det godt!

 

 

GÅ EN VIRTUEL TUR HOS MOODS Med google places kan du komme helt tæt på moods og vores produkter. Klik på billedet til højre for at komme indenfor. Brug pilene til at navigere ned langs hylderne, og gå en tur i vores flotte lokaler. På Google Places kan du også finde mere information om beliggenhed, åbningstider og sortiment. Her kan du også anmelde dit besøg hos os. Moods på google places

OM MOODS.DK

moods.dk er en designbutik fyldt med cool, klassisk, skævt, trendy design. Vi spotter de seneste tendenser i både ind- og udland, og udvælger nøje vores sortiment ud fra vores egen stil og præferencer. Vi har en klar mening om at cool design og trends ikke behøver at koste en herregård. Det er måden man sammensætter tingene på, og lader dem indgå i sin egen stil, der tæller, og giver det flotteste resultat!

moods.dk var blandt de allerførste webbutikker i Danmark, og har eksisteret siden 2005 - takket være alle vores skønne kunder!

I dag består moods både af en webshop og en fysisk butik. Butikken ligger i Nærum, nord for København.

 

 

BUTIKKEN I NÆRUM - ET BESØG VÆRD

Efter ønske fra vores mange online kunder i området, kan du i dag også besøge moods i den virkelige verden. Vi bor i et herligt mix af kontor, lager, pakkeri og butik, og det er altid en oplevelse at komme forbi. Her kan du gå og kigge dig omring, og stille og roligt se, mærke og føle på vores mange varer.

Vi giver også gerne råd om gaveideer, indretning, farver osv.

Vores kunder synes heldigvis at det er en stor oplevelse at besøge os i vores smukke lokaler, der i tidligere tider husede legendariske 'Nærum Nylon'. Det var dem, der introducerede nylon-strømper til danskerne.

Adresse: moods, Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum.