Om os

LYNHURTIG LEVERING OG TÅRNHØJ SERVICE

 

 

Moods.dk er en designbutik fyldt med cool, klassisk, skævt, trendy design. Vi spotter de seneste tendenser i både ind- og udland, og udvælger nøje vores sortiment ud fra vores egen stil og præferencer. Vi har en klar mening om at cool design og trends ikke behøver at koste en herregård. Det er måden man sammensætter tingene på, og lader dem indgå i sin egen stil, der tæller, og giver det flotteste resultat!

 

moods.dk var blandt de allerførste webbutikker i Danmark, og har eksisteret siden 2005 - takket være alle vores skønne kunder!

 

I dag består moods både af en webshop og en fysisk butik. Vi kalder den et 'ShopRoom'.Vi bor i Nærum, nord for København.

 

 

Det ligger os meget på sinde at leve op til vores statement 'Nettets sødeste kundeservice'.

 

Vi knokler altid for at få dine varer afsted, allerhelst samme dag som du bestiller, også selv om deadline på kl. 12 skulle være overskrevet. Vi løber ud til GLS manden med de sidste pakker, når han kommer...

 

Hos os er det også vigtigt at du kan bytte dine varer i fred og ro. Og selvfølgelig få dine penge retur. Det er bare ikke godt nok, hvis man kun kan få et til godebevis. Den slags bryder vi os ikke om. Derfor har vi 100 dages fuld returret og selvfølgelig penge tilbage, hvis man ønsker det!

 

Vi kender vores produkter ud og ind, og derfor kan du altid få professionel rådgivning om vores produkter.

 

Køber du gaver, pakker vi gerne ind i vores helt særlige gavepapir. Vores kunder skal have det godt!

 

ÅBNINGSTIDER - KUNDESERVICE & BUTIK

Åbningstider i kundeservice:

Ring til kundeservice på 45 80 28 82 alle dage mellem 9:00-15:00

Du kan også sende en mail på kundeservice@moods.dk.

 

Åbningstider i Nærum butikken:

Mandag 10:00-15:00

Tirsdag 10:00-15:00

Onsdag: Lukket

Torsdag 10:00-15:00

Fredag 10:00-15:00

Weekend: Lukket

 

BUTIKKEN I NÆRUM - ET BESØG VÆRD

Efter ønske fra vores mange online kunder i området, kan du også besøge moods i den virkelige verden. Vi bor lidt 'hemmeligt', godt gemt i Nærums lillebitte industriområde. Lige ved Helsingør-motorvejen. 

 

Vores 'ShopRoom' er et mix af kontor, lager, pakkeri og butik, og det er altid en oplevelse at komme forbi. Her kan du gå og kigge dig omring, og stille og roligt se, mærke og føle på vores mange varer. Du skal bare lige være forberedt på at krydse et par papkasser på din vej...

 

Kigger du forbi, giver vi meget gerne råd om gaveideer, indretning, farver osv.

 

Vores kunder synes heldigvis at det er sjovt og hyggeligt at besøge os i vores lokaler, der i tidligere tider husede legendariske 'Nærum Nylon'. Det var dem, der introducerede nylon-strømper til danskerne.

 

Vores adresse er:

 

Moods

Nærum Hovedgade 2 

2850 Nærum.

 

 

Sæt bilen, hvor der er en ledig spot - evt. foran vores varerampe...